certifications-greek

 • Πιστοποίηση ISO 9001:2000

  Το πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 συντηρείται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Η INTRAWEIGH AUTOMATION είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Μπορείτε να βασιστείτε στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, γιατί για την διατήρηση της πιστοποίησης ISO ακολουθούμε τις αυστηρές οδηγίες των επιχειρηματικών διαδικασιών που περιγράφονται από το πρότυπο. Για να δείτε το πιστοποιητικό μας, πατήστε πάνω στην εικόνα.

  Το ποιστοποιητικό ποιότητας ISO-9001 της INTRAWEIGH AUTOMATION
  Stay
 • Συμμόρφωση CΕ

  Στη σημερινή του μορφή από το 1993, η σήμανση CE αποτελεί βασικό δείκτη της συμμόρφωσης ενός προϊόντος με την κοινοτική νομοθεσία και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προϊόντων εντός της ευρωπαϊκής αγοράς. Με την τοποθέτηση της σήμανσης CE σε ένα προϊόν, ο κατασκευαστής δηλώνει, με αποκλειστική ευθύνη του ατόμου, σύμφωνα με όλες τις νομικές απαιτήσεις για την επίτευξη σήμανσης CE με συνέπεια την διασφάλιση της ισχύος της άδειας για το εν λόγω προϊόν να πωλείται σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης. Αυτό ισχύει επίσης για προϊόντα που κατασκευάζονται σε τρίτες χώρες τα οποία πωλούνται στην ΕΕΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει επαληθεύσει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές βασικές απαιτήσεις (όπως η ασφάλεια, η υγεία, οι απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας) της οδηγίας που ισχύουν ή, εάν προβλέπεται στην οδηγία (ες), έχει εξεταστεί από ένα εξουσιοδοτημένο οργανισμό αξιολόγησης της συμμόρφωσης.

  Stay
 • Συμμόρφωση ROHS

  RoHS αφορά στον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σύστασε την οδηγία RoHS 2002/95/ΕΚ, η οποία απαγόρευσε την χρησιμοποίηση έξι ουσιών (μόλυβδος, κάδμιο, υδράργυρος, χρώμιο Hexacalent, Πολυβρωμιωμένα Biphenysis, και πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες) στην παραγωγική διαδικασία. Ο στόχος της παρούσας οδηγίας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση της έκθεσης σε κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία. Από το ξεκίνημά της, η εταιρία μας προσπάθησε να εξαλείψει αυτές τις απαγορευμένες ουσίες από τα προϊόντα μας. Σήμερα, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι RoHS Compliant.

  Stay
 • Συμμόρφωση ECHA REACH

  REACH σημαίνει «Registration (Kαταχώριση), Evaluation (Αξιολόγηση), Authorization (Αδειοδότηση) of Chemical Substances (των χημικών ουσιών)" και είναι μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αφαίρεση επιβλαβών ουσιών από βιομηχανικά προϊόντα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 16 ουσίες που βρίσκονται στον κατάλογο με της ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC). Αν χρειάζεστε πιστοποίηση ότι κάποιο από τα προϊόντα μας είναι συμβατό με την οδηγία REACH, απλά ενημερώστε μας και θα σας παρέχουμε με την πιστοποίηση που χρειάζεστε.

  Stay
AGROTICA 2020
22-01-2020

Η παρουσία μας στην 28η διεθνή έκθεση AGROTICA 2020, θα είναι και εφέτος μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε λύσεις που μπορούν να εξελίξουν παραγωγικές μονάδες με μηχανήματα αιχμής, καινοτόμα με τη διαχρονική ποιότητά μας.

Σας περιμένουμε

Από Πέμπτη 30 Ιανουαρίου - Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Helexpo

Ωράριο: Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00,
Σάββατο 10:00-20:00

Περίπτερο 17 Stand 34


AGROTICA 2018
28-01-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η     Intraweigh  Automation  Ε.Π.Ε

σας προσκαλεί

 

 

Στην 27η Έκθεση Agrotica , (Περίπτερο 17, stand 34), στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 

Από τις 1 Φεβρουαρίου έως και 4 Φεβρουαρίου 2018 , ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-20:00 

 

Η έκθεση θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το σημείο παρουσίασης όλων των τελευταίων εξελίξεων και επιτευγμάτων της αγροτικής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις ενημέρωσης των αγροτών και επαγγελματιών του κλάδου όσον αφορά σε νέα μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια.

 

www.intraweigh.gr - info@intraweigh.gr

 

ZOOTECHNIA 2017
12-01-2016

 

Η παρουσία μας στην 10η διεθνή έκθεση ZOOTECHNIA 2017, θα είναι και εφέτος μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε λύσεις που μπορούν να εξελίξουν παραγωγικές μονάδες με μηχανήματα αιχμής, καινοτόμα με τη διαχρονική ποιότητά μας. Οι διάφορες μονάδες παραγωγης ζωοτροφων, η πρέσα ενσιρώματος, τα αποθηκευτικά σιλό μεγάλου όγκου, τα συστήμτατα μεταφοράς και διακίνησης, και τα συστήματα ζύγισης και ενσάκισης είναι μερικές από τις λύσεις που θα σας προτείνουμε.

 

Σας περιμένουμε 

Από 2-5/02/2016

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Helexpo

Περίπτερο 13 Stand 17

Ακόμη μία επιτυχημένη εγκατάσταση της μονάδας παραγωγής AF-150
10-05-2012
Ενσακιστική ζυγιστική Μονάδα.

Ακόμα μία επιτυχημένη εγκατάσταση της μονάδας παραγωγής AF-150 έγινε από τους τεχνικούς της εταιρίας μας στις εγκαταστάσεις των αφοί Πέτρου. Οι αφοί Πέτρου (ιωάννης και Άγγελος) ασχολούνται με αγροτικά προϊόντα και ζωοτροφές στο Βαλτοτόπι Σερρών με υποκατάστημα στην Σκοτούσσα Σερρών.

Η εταιρίας μας προμήθευσε και εγκατέστησε μονάδα παραγωγής ζωοτροφών τύπου AF-150, με σπαστίρες, κοχλιομεταφορείς, ενσακιστικά προζύγισης και αποθηκευτικά σιλό.

Agrotica 2011
25-02-2011

Ακόμα μία επιτυχημένη εμφάνιση της εταιρίας μας στην έκθεση Agrotica. Το περίπτερό μας κατακλύστηκε από επισκέπτες όπου ενημερώθηκαν για τα τελευταία προϊόντα της εταιρίας μας που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία και ποιότητά τους.

Η Intraweigh automation ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες της έκθεσης για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα προϊόντα της εταιρείας και συνετέλεσαν ώστε να γίνει η συμμετοχή της στην έκθεση μια αξέχαστη και εποικοδομητική εμπειρία.