certifications-greek

 • Πιστοποίηση ISO 9001:2000

  Το πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 συντηρείται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Η INTRAWEIGH AUTOMATION είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Μπορείτε να βασιστείτε στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, γιατί για την διατήρηση της πιστοποίησης ISO ακολουθούμε τις αυστηρές οδηγίες των επιχειρηματικών διαδικασιών που περιγράφονται από το πρότυπο. Για να δείτε το πιστοποιητικό μας, πατήστε πάνω στην εικόνα.

  Το ποιστοποιητικό ποιότητας ISO-9001 της INTRAWEIGH AUTOMATION
  Stay
 • Συμμόρφωση CΕ

  Στη σημερινή του μορφή από το 1993, η σήμανση CE αποτελεί βασικό δείκτη της συμμόρφωσης ενός προϊόντος με την κοινοτική νομοθεσία και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προϊόντων εντός της ευρωπαϊκής αγοράς. Με την τοποθέτηση της σήμανσης CE σε ένα προϊόν, ο κατασκευαστής δηλώνει, με αποκλειστική ευθύνη του ατόμου, σύμφωνα με όλες τις νομικές απαιτήσεις για την επίτευξη σήμανσης CE με συνέπεια την διασφάλιση της ισχύος της άδειας για το εν λόγω προϊόν να πωλείται σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης. Αυτό ισχύει επίσης για προϊόντα που κατασκευάζονται σε τρίτες χώρες τα οποία πωλούνται στην ΕΕΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει επαληθεύσει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές βασικές απαιτήσεις (όπως η ασφάλεια, η υγεία, οι απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας) της οδηγίας που ισχύουν ή, εάν προβλέπεται στην οδηγία (ες), έχει εξεταστεί από ένα εξουσιοδοτημένο οργανισμό αξιολόγησης της συμμόρφωσης.

  Stay
 • Συμμόρφωση ROHS

  RoHS αφορά στον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σύστασε την οδηγία RoHS 2002/95/ΕΚ, η οποία απαγόρευσε την χρησιμοποίηση έξι ουσιών (μόλυβδος, κάδμιο, υδράργυρος, χρώμιο Hexacalent, Πολυβρωμιωμένα Biphenysis, και πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες) στην παραγωγική διαδικασία. Ο στόχος της παρούσας οδηγίας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση της έκθεσης σε κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία. Από το ξεκίνημά της, η εταιρία μας προσπάθησε να εξαλείψει αυτές τις απαγορευμένες ουσίες από τα προϊόντα μας. Σήμερα, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι RoHS Compliant.

  Stay
 • Συμμόρφωση ECHA REACH

  REACH σημαίνει «Registration (Kαταχώριση), Evaluation (Αξιολόγηση), Authorization (Αδειοδότηση) of Chemical Substances (των χημικών ουσιών)" και είναι μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αφαίρεση επιβλαβών ουσιών από βιομηχανικά προϊόντα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 16 ουσίες που βρίσκονται στον κατάλογο με της ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC). Αν χρειάζεστε πιστοποίηση ότι κάποιο από τα προϊόντα μας είναι συμβατό με την οδηγία REACH, απλά ενημερώστε μας και θα σας παρέχουμε με την πιστοποίηση που χρειάζεστε.

  Stay

Ενσακιστική Ζυγιστική Μονάδα Τύπου EN-S 2000

Ενσακιστική Ζυγιστική Μονάδα Χυδήν Υλικών Τύπου EN-S 2000
Δοσομετρική μονάδα ελέγχουΜεταφορική ταινία με συραπτικόΑνοξείδωτη έκδοση

Η ενσακιστική – ζυγιστική μονάδα ΕΝ-S 2000 είναι ένα αυτόματο ή ημι-αυτόματο σύστημα ενσάκισης υπό πίεση σχεδιασμένο για την ενσάκιση διάφορων υλικών όπως ζωοτροφών ενσιρώματος, λίπασμα από φυτάνθρακα και κατάλοιπα ξύλου. Σχεδιασμένο για συνεχή λειτουργία και υψηλή απόδοση, αυτό το σύστημα δεματοποίησης είναι η τέλεια λύση για μεγάλο όγκο αυτοματοποιημένης παραγωγής.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 • Βιομηχανικών προδιαγραφών
 • Μεγάλης αντοχής
 • Υψηλής ακρίβειας και σταθερότητας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Απόδοση 160 σάκκων ανά ώρα με δυναμικότητα σάκκου ως 50kg.
 • Κοχλίας τροφοδοσίας με εσωτερική διάμετρο 200 Φ δύο ταχυτήτων με διπλή καδένα.
 • Δυνατός κινητήρας 3 ίππων (HP) για ισχυρές ροπές και με απόλυτο έλεγχο στροφών ρυθμιζόμενος απο αντίστοιχο inverter για μεγαλύτερη ακρίβεια στη ζύγιση.
 • Σύστημα ζύγισης και προσαρμογής του σάκκου που εδράζεται σε δύο δυναμοκυψέλες βιομηχανικού τύπου υψηλής ακρίβειας και μεγάλης αντοχής.
 • Πίνακας αυτοματισμού ALFA200 κατασκευασμένος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της ψηφιακής τεχνολογίας παρέχοντας γρήγορη, σταθερή και ακριβή ένδειξη σε δύσκολο βιομηχανικό περιβάλλον μας δίνει τη δυνατότητα εύκολου και γρήγορου χειρισμού (αυτόματου- χειροκίνητου).
 • Κλαπέ φραγής για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια.
 • Ιδανικού μεγέθους σιλό για να προσαρμόζεται εύκολα κάτω από σιλό ή αναμικτήρες
 • Μεταφορική ταινία μικρού μήκους στην οποία προσαρμόζεται ημιαυτόματη συρραπτική ταινία με κοπτικό ραφής

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 • Προσφέρονται πολλές επιλογές στην διαμόρφωση του συστήματος και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.