ISO 9001-2000
CE STANDARD
ROHS COMPLIANT
REACH COMPLIANT

certifications-greek

 • Πιστοποίηση ISO 9001:2000

  Το πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 συντηρείται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Η INTRAWEIGH AUTOMATION είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Μπορείτε να βασιστείτε στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, γιατί για την διατήρηση της πιστοποίησης ISO ακολουθούμε τις αυστηρές οδηγίες των επιχειρηματικών διαδικασιών που περιγράφονται από το πρότυπο. Για να δείτε το πιστοποιητικό μας, πατήστε πάνω στην εικόνα.

  Το ποιστοποιητικό ποιότητας ISO-9001 της INTRAWEIGH AUTOMATION
  Stay
 • Συμμόρφωση CΕ

  Στη σημερινή του μορφή από το 1993, η σήμανση CE αποτελεί βασικό δείκτη της συμμόρφωσης ενός προϊόντος με την κοινοτική νομοθεσία και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προϊόντων εντός της ευρωπαϊκής αγοράς. Με την τοποθέτηση της σήμανσης CE σε ένα προϊόν, ο κατασκευαστής δηλώνει, με αποκλειστική ευθύνη του ατόμου, σύμφωνα με όλες τις νομικές απαιτήσεις για την επίτευξη σήμανσης CE με συνέπεια την διασφάλιση της ισχύος της άδειας για το εν λόγω προϊόν να πωλείται σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης. Αυτό ισχύει επίσης για προϊόντα που κατασκευάζονται σε τρίτες χώρες τα οποία πωλούνται στην ΕΕΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει επαληθεύσει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές βασικές απαιτήσεις (όπως η ασφάλεια, η υγεία, οι απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας) της οδηγίας που ισχύουν ή, εάν προβλέπεται στην οδηγία (ες), έχει εξεταστεί από ένα εξουσιοδοτημένο οργανισμό αξιολόγησης της συμμόρφωσης.

  Stay
 • Συμμόρφωση ROHS

  RoHS αφορά στον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σύστασε την οδηγία RoHS 2002/95/ΕΚ, η οποία απαγόρευσε την χρησιμοποίηση έξι ουσιών (μόλυβδος, κάδμιο, υδράργυρος, χρώμιο Hexacalent, Πολυβρωμιωμένα Biphenysis, και πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες) στην παραγωγική διαδικασία. Ο στόχος της παρούσας οδηγίας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση της έκθεσης σε κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία. Από το ξεκίνημά της, η εταιρία μας προσπάθησε να εξαλείψει αυτές τις απαγορευμένες ουσίες από τα προϊόντα μας. Σήμερα, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι RoHS Compliant.

  Stay
 • Συμμόρφωση ECHA REACH

  REACH σημαίνει «Registration (Kαταχώριση), Evaluation (Αξιολόγηση), Authorization (Αδειοδότηση) of Chemical Substances (των χημικών ουσιών)" και είναι μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αφαίρεση επιβλαβών ουσιών από βιομηχανικά προϊόντα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 16 ουσίες που βρίσκονται στον κατάλογο με της ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC). Αν χρειάζεστε πιστοποίηση ότι κάποιο από τα προϊόντα μας είναι συμβατό με την οδηγία REACH, απλά ενημερώστε μας και θα σας παρέχουμε με την πιστοποίηση που χρειάζεστε.

  Stay

Intraweigh Automation - Η Εταιρία

Αεροφωτογραφία του εργοστασίου της Intraweigh Automation

 
Τεχνολογική Ανάπτυξη σημαίνει να ξεπερνάς τα προβλήματα στο χώρο της παραγωγής με τον πιο απλό, γρήγορο και καινοτόμο τρόπο. 
 
Βαδίζοντας πάνω σε αυτό τον κανόνα η Intraweigh Automation, η ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο των αγροτικών εφαρμογών αυτόματης διαχείρισης και διακίνησης προιόντων, σχεδιάζει, προτείνει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες των διάφορων αγροτικών προϊόντων.
 
H Intraweigh Automation είναι η κορυφαία εταιρία στην συσκευασία στον κλάδο των αγροτικών προϊόντων. Η πλήρης και ενοποιημένη σειρά συσκευασιών της εταιρίας περιλαμβάνει εξοπλισμό όπως ενσάκισης, σφράγισης, μίξης και συστημάτων μεταφοράς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες οποιοδήποτε μεγέθους (από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη) γραμμής παραγωγής. Τα μηχανήματα συσκευασίας προσαρμόζονται τέλεια σε μία μεγάλη γκάμα από κλάδους παραγωγής όπως, ζωοτροφών, σπόρων και φυτών, μετάλλων, κ.λ.π.
 
Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία και την ειδίκευση των μηχανικών της και επιλέγοντας προμηθευτές και συνεργάτες ικανούς να ανταποκριθούν σε υψηλά διεθνή στάνταρ ποιότητας, με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας λειτουργίας κατά ISO 9001 δημιούργησε μια εταιρεία που δουλεύοντας στην πραγματικότητα μαζί με τον πελάτη, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει όλες τις πιθανές ανάγκες αλλά και όλα τα πιθανά προβλήματα στο χώρο. 
 
Χρησιμοποιώντας μέχρι τώρα ως μοναδική της διαφήμιση τους ικανοποιημένους πελάτες της η Intraweigh Automation δημιούργησε ένα σεβαστό σε όγκο και σε βαρύτητα πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες μονάδες της Ελλάδος αλλά και αρκετές των Βαλκανίων. Το γεγονός αυτό δημιούργησε το στερεό υπόβαθρο μιας υγιούς και συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρίας ικανής να δημιουργεί εξέλιξη.
 
Η έδρα της εταιρίας (εργοστάσιο) βρίσκετε στην βιομηχανική περιοχής της Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ) στην Σίνδο.